Studier, Skog och Sextaggare.

Nu börjar det närma sig. Tisdag nästa vecka är "premiären" på det nya jaktåret, iallafall för mig.
Sextaggarn är inspannad, karlagd in i minsta detalj. Geväret ska få sig en inskjutning, passen kontrollerad och lite buttalo träning får det bli.

Okej lite jakt har man ju hunnit med innan, lite gris och så blir det lite skyddsjakt på skarv på måndag.

Sen är det bestämmt, framtidsplanen utstakad nu. Ska börja i Värnamo den femte September, skogligt basår för blivande skogsmästare blev det tillslut. Kom inte in på Jälla, står som första reserv så helt kört är det väll inte kanske men det går ju inte planera efter. Funderade även på Jägmästare i Umeå men var inte så lockad av sex år där inklusive naturvetenskapligt basår.
Haft en del bestyr med boende men det verkar som det har löst sig nu vilket är riktigt skönt. Vart erbjudend boende på Östboskolans internat med fick ju inte bo där med hund, och inte fan lämnar man han hemma. Har hadt kontakt med ett Vandrarhem en mil utanför nu där man får bo med djur och för en vettig peng. Blir ju lite luffarliv men det får man ju ta. bara man har en säng och nåt gammalt att dra över sig, det klarar man sig rätt långt på.

Att jag är rätt sugen på en ställande hund nu, men tror inte det passar så bra in med studierna. Inte i början iallafall. Var sak har ju sin tid, så är det bara. Och tid är väll det ända man har gott om? ;) eller inte.



Ut och spana med er nu!

Kommentarer
Postat av: Anna (du vet vem....;)

Är det östboskolan du ska gå på? (mina föräldrar träffades där...) :)

2011-08-18 @ 20:54:04
Postat av: Jonathan

Japp det är Östboskolan. Jasså? trevligt värre ;)

2011-08-20 @ 16:24:52
Postat av: Emil Andersson

Vilket program gick du innan och vad hade du för betyg? ;)

2012-02-20 @ 16:36:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0